Wrap bowl met Halloumi
Voor wie Halloumi niet kent, het is een Grieks danwel Turks kaasje dat zich perfect laat grillen. De structuur is vrij stevig en de smaak is iets zoutigs. Super lekker vind ik het.
Ingrediënten
-
4 stuks
Wraps
-
75 gr
Veldsla
-
2 stuks
Tomaten
-
Stukje
Komkommer
-
1 stuks
Avocado
-
1 stuks
Rode ui
-
200 gr
Halloumi
-
Scheutje
Balsamico azijn.
Bereidingswijze
-
Verwarm de wraps kort in een droge koekenpan (of in de magnetron). Verdeel ze over 4 kommen, zodat er een bowl ontstaat.
-
Laat een grillpan goed heet worden. Snij de halloumi in plakjes en grill ze aan weerszijden goudbruin. Ik gebruik geen olie. Als je pan heet genoeg is, koekt het niet aan.
-
Verdeel in de tussentijd de sla over de 4 kommen. Snij de tomaten in partjes, de komkommer in plakjes, de avocado in reepjes en snipper de rode ui. Verdeel dit over de sla. Maak het af met de plakjes gegrilde halloumi. Drizzle wat balsamico azijn over de wrap bowl en klaar ben je.