Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Wrap bowl met Halloumi

Voor wie Halloumi niet kent, het is een Grieks danwel Turks kaasje dat zich perfect laat grillen. De structuur is vrij stevig en de smaak is iets zoutigs. Super lekker vind ik het.

Kooktijd
25 min
Moeilijkheid
Eenvoudig
Simple Tasty Recipes

Ingrediënten

  • 4 stuks

    Wraps

  • 75 gr

    Veldsla

  • 2 stuks

    Tomaten

  • Stukje

    Komkommer

  • 1 stuks

    Avocado

  • 1 stuks

    Rode ui

  • 200 gr

    Halloumi

  • Scheutje

    Balsamico azijn.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de wraps kort in een droge koekenpan (of in de magnetron). Verdeel ze over 4 kommen, zodat er een bowl ontstaat.

  2. Laat een grillpan goed heet worden. Snij de halloumi in plakjes en grill ze aan weerszijden goudbruin. Ik gebruik geen olie. Als je pan heet genoeg is, koekt het niet aan.

  3. Verdeel in de tussentijd de sla over de 4 kommen. Snij de tomaten in partjes, de komkommer in plakjes, de avocado in reepjes en snipper de rode ui. Verdeel dit over de sla. Maak het af met de plakjes gegrilde halloumi. Drizzle wat balsamico azijn over de wrap bowl en klaar ben je.