70335 Olijfolie, cultuur van de olijfboom

13.95

Het gebruik van olijfolie in onze voeding heeft invloed op de gezondheid en levensduur van de mens. Medische studies in Europa en de Verenigde Staten tonen aan dat dit een wapen voor de gezondheid is. Het is de sleutel voor vitaliteit, een goede conditie van het hart en een gezond en langer leven.

Dit boek geeft een beknopt verslag van de medische studies, en uitgebreide informatie over het gebruik van de heerlijke olijfolie. Met een variëteit van 130 recepten vormt dit de handleiding voor hen die de geheimen van olijfolie willen leren kennen.

5 op voorraad

SKU: 70335 Categorie:

Beschrijving

Het gebruik van olijfolie in onze voeding heeft invloed op de gezondheid en levensduur van de mens. Medische studies in Europa en de Verenigde Staten tonen aan dat dit een wapen voor de gezondheid is. Het is de sleutel voor vitaliteit, een goede conditie van het hart en een gezond en langer leven. Nikos en Maria hebben onderzoek gedaan naar de voedingsgewoonten van de bevolking rond de Middellandse Zee, en in het bijzonder op Kreta. In Mei 1999 presenteerde zij, in samenwerking met met Prof. Ilias Kastanas van de medische faculteit een boek over de olijfboom, olijfolie, resultaten van de medische studies, informatie en vele heerlijke traditionele en moderne recepten uit de Griekse en Kretaanse keuken. Dit nieuwe boek is een samenvatting van de historische en folkloristische gebeurtenissen. Het geeft een beknopt verslag van de medische studies, en uitgebreide informatie over het gebruik van de heerlijke olijfolie. Met een variëteit van 130 recepten vormt dit de handleiding voor hen die de geheimen van olijfolie willen leren kennen. De auteurs zijn mede oprichters van de Greek Academie van Athene.

Extra informatie

Gewicht 0.34 kg
Afmetingen 23 x 13 x 1 cm
Nog geen reacties.

Geef een reactie